+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterterp in Wieringerwerf

Op het bedrijventerrein Oosterterp in Wieringerwerf is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel biedt vele voordelen. Met een zakelijke glasvezelverbinding bent u verzekerd van een razendsnelle internetverbinding, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Hierbij is niet alleen uw downloadsnelheid hoog, maar is ook uw uploadsnelheid altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Daarnaast is het interessant voor bedrijven om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding, dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelaansluiting.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Oosterterp

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...