Glasvezel Wieringerwerf

In Wieringerwerf zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wieringerwerf beschikt over goede voorzieningen op het gebied van glasvezel. Het middelpunt van de digitale infrastructuur wordt gevormd door de centrale aan de Werfstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de wijken en bedrijventerreinen waardoor vrijwel overal gebruik gemaakt kan worden van snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Wieringerwerf heeft vier bedrijventerreinen: Wieringerwerf-Zuid, Schelphorst, De Stek en Robbenplaat. Op alle vier de terreinen is het mogelijk om een glasvezel aansluiting te realiseren. Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden voor bedrijven gevestigd aan de Oosterterpweg.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig heeft u naast deze standaarddienst een ruime keuze uit verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP telefonie, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbit/s.