Glasvezel Wieringerwerf

In Wieringerwerf zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wieringerwerf beschikt over goede voorzieningen op het gebied van glasvezel. Het middelpunt van de digitale infrastructuur wordt gevormd door de centrale aan de Werfstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de wijken en bedrijventerreinen waardoor vrijwel overal gebruik gemaakt kan worden van snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen

Speciale mogelijkheden om aangesloten te worden zijn er voor bedrijven in Wieringerwerf, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Wieringerwerf-Zuid
  • Schelphorst
  • De Stek
  • Robbenplaat

Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden voor snel internet voor bedrijven gevestigd aan de Oosterterpweg.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kunnen wij tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 of 100 Gbit/s.