+31 76 - 5331331

Glasvezel Wieringerwaard

In Wieringerwaard zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Wieringerwaard zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Wieringerwaard

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Wieringerwaard. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.