+31 76 - 5331331

Glasvezel Weuste-Noord in Wierden

Op het bedrijventerrein Weuste-Noord in Wierden is er voor de bedrijven de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De daarbij behorende kosten van een glasvezelaansluiting zijn o.a. afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij het afnemen van Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Op dit groeipad kunt u verschillende aanvullende diensten stapelen. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar waardoor u de mogelijkheid heeft om meerdere diensten over dezelfde verbinding af te nemen. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Weuste-Noord

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen is er de mogelijkheid om deze te delen met partijen die zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de deelnemende partijen dient hierbij aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de gemoeide kosten van de glasvezelverbinding gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Om de privacy van alle partijen te kunnen waarborgen zijn alle afgenomen diensten per partij afgeschermd voor de andere deelnemers.