+31 76 - 5331331

Glasvezel Violenhoek in Wierden

Op het bedrijventerrein Violenhoek in Wierden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden hangen onder meer af van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid op de uptime

Wanneer u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan redundantie al worden bereikt door een internetverbinding af te nemen bij verschillende providers die beschikken over een van elkaar gescheiden geografisch netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke redundante oplossingen aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Violenhoek

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Wanneer u beslist om Zakelijk Glasvezel aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.