+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Kluinveen in Wierden

Op het bedrijventerrein Kluinveen in Wierden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP Telefonie en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. U kunt diensten blijven aanpassen of stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Deel uw glasvezelverbinding op Kluinveen

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Het is hiervoor echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.