Glasvezel Wierden

In Wierden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Wierden

Alle bedrijventerreinen in Wierden beschikken over goede voorzieningen op het gebied van glasvezel en snel internet. Diverse partijen hebben in de afgelopen jaren geïnvesteerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken. IP Visie levert haar diensten over deze netwerken.

Bedrijven die gevestigd zijn op het Kluinveen, Hogelucht, Violenhoek en Weuste-Noord kunnen op verzoek worden aangesloten.

Aanvullende diensten op Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP Telefonie en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. U kunt diensten blijven aanpassen of stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Zekerheid op de uptime

Wanneer u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent in dat geval verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan redundantie al worden bereikt door een internetverbinding af te nemen bij verschillende providers die beschikken over een van elkaar gescheiden geografisch netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke redundante oplossingen aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij het afnemen van Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Op dit groeipad kunt u verschillende aanvullende diensten stapelen. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar waardoor u de mogelijkheid heeft om meerdere diensten over dezelfde verbinding af te nemen.