Glasvezel Wierden

In Wierden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Wierden

Alle bedrijventerreinen in Wierden beschikken over goede voorzieningen op het gebied van glasvezel en snel internet.

  • Kluinveen
  • Hogelucht
  • Violenhoek
  • Weuste-Noord

Aanvullende diensten op Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als Ethernet VPN, SIP Trunk, Hosted Telefonie en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. U kunt diensten blijven aanpassen of stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Zekerheid op de uptime

Wanneer u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent in dat geval verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan redundantie al worden bereikt door een internetverbinding af te nemen bij verschillende providers die beschikken over een van elkaar gescheiden geografisch netwerk.