+31 76 - 5331331

Glasvezel Wezep

In Wezep zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Wezep beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wezep die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Wezep bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de glasvezelverbinding. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.