Glasvezel Wezep

In Wezep zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wezep beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Wezep,

Wezep-Noord

Het bedrijventerrein Wezep-Noord ligt ten noorden van de rondweg van Wezep. Het heeft een oppervlakte van meer dan 10 hectare en heeft prima mogelijkheden voor glasvezel aansluitingen.

Overige bedrijventerreinen

Speciale mogelijkheden zijn er tevens voor bedrijven, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Voskuil, Stuivezand, Zeuven Heuvels, Prins Mauritslaan/Prinses Margrietlaan en Engeland.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel ontzettend hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezelverbinding in Wezep bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de glasvezelverbinding. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.