+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogtij in Westzaan

Op het bedrijventerrein Hoogtij in Westzaan ligt een glasvezelnetwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel levertijd op Hoogtij

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerren Hoogtij komt een hoop kijken. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent diverse levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Het bekendste voordeel is dat u de beschikking over een razendsnelle internetverbinding, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s, maar aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn nog vele andere voordelen verbonden. Zo zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard. Hierdoor is de uploadsnelheid van uw verbinding altijd even hoog als de downloadsnelheid. Daarnaast is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding, dit dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Dit alles in combinatie met een hoge up-time van wel 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.