+31 76 - 5331331

Glasvezel Westzaan

In Westzaan zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Westzaan beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen toch vrijwel overal op individuele basis gewoon worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Westzaan die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Westzaan

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, dus ook in Westzaan. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Westzaan? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Glasvezelverbinding in Westzaan aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.