+31 76 - 5331331

Glasvezel Westkapelle

In Westkapelle zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Westkapelle die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Zakelijk Glasvezel in Westkapelle aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Westkapelle

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.