Glasvezel Westerwolde

In de gemeente Westerwolde zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Westerwolde die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Op iedere locatie in Nederland kan Zakelijk Glasvezel worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten zijn echter wel afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Wanneer uw pand op grotere afstand is verwijderd van de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten behoorlijk kunnen oplopen. Reden hiervoor is dat de glasvezelaansluiting over grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk bepalen wat de prijzen en mogelijkheden zijn voor een specifieke locatie in de gemeente Westerwolde.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als VoIP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er over de glasvezelverbinding kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Zekerheid over de uptime

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk.