+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Ambacht in Westervoort

Op bedrijventerrein het Ambacht in Westervoort is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op het Ambacht aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden aangevraagd. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Deel uw glasvezelverbinding op het Ambacht

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Hiervoor dienen echter wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de gemoeide kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.