Glasvezel Westerkwartier

In de gemeente Westerkwartier zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Westerkwartier die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op uw internetsnelheid. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen. Hierdoor is het mogelijk signalen sneller en over grotere afstanden te verzenden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel dan ook vrijwel oneindig. Daarnaast zorgt de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor uw organisatie, niet alleen voor nu... maar ook in de toekomst.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding in gemeente Westerkwartier

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar waardoor andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

Tarieven & mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in gemeente Westerkwartier

In de gemeente Westerkwartier zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in de gemeente Westerkwartier.