+31 76 - 5331331

Glasvezel Leemskuilen in Westerhoven

Op het bedrijventerrein Leemskuilen in Westerhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Leemskuilen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kan deze worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.