Glasvezel Westerhaar-Vriezenveensewijk

In Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Westerhaar-Vriezenveensewijk beschikt over een prima infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Westerhaar-Vriezenveensewijk een hoop komt kijken. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel delen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Westerhaar-Vriezenveensewijk maakt onderdeel uit van de gemeente Twenterand.