+31 76 - 5331331

Glasvezel Axelse Vlakte in Westdorpe

Op het bedrijventerrein Axelse Vlakte in Westdorpe ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en glasvezel

Standaard krijgt u bij Zakelijk Glasvezel een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar wel 10 Gbit/s!

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Axelse Vlakte

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Axelse Vlakte zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.