Glasvezel Westdorpe

In Westdorpe zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Autrichepolder

In het glastuinbouwgebied Autrichepolder zijn goede voorzieningen beschikbaar op het gebied van glasvezel. Deze voorzieningen zijn tot stand gekomen door middel van een samenwerking tussen KPN en Zeeland Seaports. Speciale mogelijkheden zijn er verder voor bedrijven in Westdorpe die gevestigd zijn op de Axelse Vlakte.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Westdorpe

In Westdorpe geldt dat de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek zijn voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het landelijke glasvezelnetwerk. Als uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met de Postcodecheck is het mogelijk om direct inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie in Westdorpe.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dit zijn diensten als Hosted Telefonie, Ethernet VPN, Cloud Connect en nog vele andere diensten. Het is mogelijk om diensten te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.