+31 76 - 5331331

Glasvezel Molletjesveer in West-Knollendam

Op het bedrijventerrein Molletjesveer in West-Knollendam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het terrein kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een zakelijke glasvezel aansluiting. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding op Molletjesveer

Indien het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u 24 / 7 in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst bieden. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het afnemen van twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en ook welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Zakelijk glasvezeltarieven op Molletjesveer

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein Molletjesveer zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluikosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.