Glasvezel West-Knollendam

In West-Knollendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. West-Knollendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in West-Knollendam die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molletjesveer.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in West-Knollendam

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en gegevens van u vereist. In de aanvraag dient daarnaast ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag aangeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.