Glasvezel West-Knollendam

In West-Knollendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. West-Knollendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Molletjesveer

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in West-Knollendam, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molletjesveer.

Glasvezel aanvragen in West-Knollendam

Wanneer u glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. In de aanvraag dient te worden opgegeven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en of u voorkeur heeft voor een managed router. Wanneer u extra IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag aangeven.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden, onder andere door gebruik te maken van 4G als back-up. Naast 4G is het ook mogelijk om gebruik te maken van een VDSL verbinding als uitwijk, indien de primaire verbinding uitvalt.