Glasvezel West Betuwe

In de gemeente West Betuwe zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente West Betuwe die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op uw internetverbinding. Er wordt met Zakelijk Glasvezel gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor signalen sneller en over grotere afstanden verzonden kunnen worden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden die Zakelijk Glasvezel te bieden heeft vrijwel oneindig. Met name de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor uw bedrijf.

Voordelen van een zakelijke glasvezelverbinding

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zitten vele voordelen verbonden. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een zakelijke glasvezelverbinding is vele malen sneller dan een ADSL-, VDSL of kabelverbinding en kan internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s behalen. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, dit betekent dat de uploadsnelheid van de glasvezelverbinding altijd gelijk zal zijn aan de downloadsnelheid. Samen met de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen en een hoge up-time zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie als drager voor Zakelijk Internet.