+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kaag in Wervershoof

Op het bedrijventerrein de Kaag in Wervershoof is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Glasvezeltarieven op de Kaag

Voor ieder bedrijfspand op bedrijventerrein de Kaag gelden unieke glasvezeltarieven. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen.Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.