+31 76 - 5331331

Glasvezel Wervershoof

In Wervershoof zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wervershoof die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Postcode 1693

Zakelijk Glasvezel in Wervershoof aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.