Glasvezel Wervershoof

In Wervershoof zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wervershoof beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wervershoof die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Kaag.

Zakelijk Glasvezel in Wervershoof aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.