+31 76 - 5331331

Glasvezel Bruine Kilhaven in Werkendam

Op het bedrijventerrein Bruine Kilhaven in Werkendam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet, eventuele aanvullende diensten die u wenst af te nemen (zoals pinnen, alarm, etc.)en contractduur.

Dit geldt zowel voor Bruine Kilhaven IV als Bruine Kilhaven V.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel beschikt u over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden afgenomen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs uitgebreid worden naar 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding op Bruine Kilhaven

Zakelijk Glasvezel delen is mogelijk. Wanneer u behoefte heeft om kosten te besparen, dan kunt u een glasvezelverbinding delen met andere partijen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van deze partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk wordt een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar. Andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.