+31 76 - 5331331

Glasvezel Biesboschhaven in Werkendam

Op het bedrijventerrein Biesboschhaven in Werkendam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Biesboschhaven bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Extra zekerheid op de up-time van uw verbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van belang is dat u continu verbonden bent met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding uitkomst. Door het kiezen van redundantie heeft u zekerheid op de up-time van uw verbinding. Het toepassen van redundantie kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan twee verbindingen van twee verschillende providers met elk een geografisch gescheiden netwerk. Voor advies van welke vorm(en) van redundantie het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie kunt u contact opnemen met de adviseurs van IP Visie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.