+31 76 - 5331331

Glasvezel Beatrixhaven in Werkendam

Op het bedrijventerrein Beatrixhaven in Werkendam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op de Beatrixhaven

In Beatrixhaven geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Beatrixhaven, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Glasvezel op bedrijventerrein Beatrixhaven bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.