+31 76 - 5331331

Glasvezel Bandijk in Werkendam

Op het bedrijventerrein Bandijk in Werkendam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN worden grotendeels bepaald door de afstand van uw pand tot het dichtstbijzijnde knoopunt. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, eventuele andere diensten die u wil afnemen en de contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een zakelijke glasvezelaansluiting, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Er is ook de mogelijkheid om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op zo een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Bandijk

Op bedrijventerrein Bandijk gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven komen voornamelijk tot stand door de afstand te bepalen tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk te koppelen is op het landelijke glasvezelnetwerk. Met onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.