Glasvezel Werkendam

In Werkendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Werkendam beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven bijna overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Werkendam

Alle bedrijventerreinen in Werkendam beschikken over goede voorzieningen op het gebied van glasvezel en snel internet. Met name KPN is de partij geweest die in de afgelopen jaren geïnvesteerd heeft in glasvezelnetwerken. IP Visie levert haar diensten over deze netwerken.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Werkendam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Bandijk, Beatrixhaven, Biesboschhaven en Bruine Kilhaven. Naast de grote bedrijventerreinen zijn er nog een aantal andere locaties die ook prima faciliteiten hebben zoals Bruine Kil I, II en III, Steurgat, Sleeuwijksedijk en het Regionaal bedrijventerrein.

De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Werkendam ligt aan de rand van de Biesbosch. In het kader van het project Ruimte voor de rivier is het gebied van de Noordwaard opnieuw ingericht, waardoor in veel gevallen betere mogelijkheden zijn ontstaan voor het gebruik van glasvezelverbindingen. Op onze blog treft u een artikel aan over de mega-operatie in de Biesbosch.


Werkendam maakt onderdeel uit van de gemeente Altena