+31 76 - 5331331

Glasvezel Choorhoek in Wemeldinge

Op het bedrijventerrein Choorhoek in Wemeldinge is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Choorhoek

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Choorhoek. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Zo dienen er verschillende vergunningen te worden aangevraagd bij de gemeente, maar ook zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel-/spoorwegen) kunnen een vertragende rol spelen bij de oplevering van een glasvezelaansluiting.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om via uw zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale op locatie voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van de voordelen van VoIP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan is het mogelijk om met Hosted Telefonie deze functionaliteiten te huren.