+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Laar in Wekerom

Op bedrijventerrein Het Laar in Wekerom ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd. Doordat er maar over enkele meters naar het bedrijfspand hoeft te worden gegraven kunnen bedrijven tegen standaard tarieven beschikken over een glasvezel aansluiting.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Het Laar

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt voor een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Het Laar. Zo is een oplevering uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent diverse levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als het aanvragen van vergunningen, vorst, bouwvak, tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Deel uw glasvezelverbinding op berijventerrein Het Laar

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid dragen voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn gewenste diensten af te nemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij ook individueel wordt gefactureerd. De diensten die door iedere partij zijn afgenomen staan los van elkaar en zijn ook afgeschermd van de overige partijen.