Glasvezel Wekerom

In Wekerom zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wekerom beschikt over een prima digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Wekerom

Wekerom beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Hoge Valkseweg vertrekken diverse glasvezelringen naar de buitengebieden en bedrijventerreinen. Hierdoor beschikken zowel particulieren als bedrijven in het buitengebied eindelijk over goede breedbandvoorzieningen. De dorpskern van Wekerom is niet aangesloten op het glasvezelnetwerk omdat hier een coaxkabel ligt. Bedrijven die in de dorpskern van Wekerom gevestigd zijn en toch van glasvezel gebruik willen maken hebben de mogelijkheid om op individuele basis te worden aangesloten.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Wekerom

In Wekerom zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten.

Het Laar

Op bedrijventerrein Het Laar ligt een glasvezelnetwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn. Doordat een aansluiting vaak maar over enkele meters naar het bedrijfspand hoeft te worden gegraven, kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten.

Willinkhuizen

Op bedrijventerrein Willinkhuizen kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel worden voorzien om zo te beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Bekijk de glasvezeltarieven in Wekerom

De glasvezeltarieven in Wekerom zijn uniek per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Wekerom is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.