+31 76 - 5331331

Glasvezel Wekerom

In Wekerom zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wekerom die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Wekerom

De glasvezeltarieven in Wekerom zijn uniek per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Wekerom is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Wekerom

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Wekerom. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.