+31 76 - 5331331

Glasvezel Grensovergang in Wehl

Op het bedrijventerrein Grensovergang in Wehl is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Grensovergang

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Grensovergang. De oplevering is uitgewerkt in zowat 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

Standaard wordt Zakelijk glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt u op het gebied van zowel diensten als capaciteit over een enorm groeipad voor uw organisatie. Ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar hedendaags snel op. Met Zakelijk glasvezel beschikt u over voldoende capaciteit voor de diensten die u nu gebruikt, of later in de toekomst wilt gaan inzetten, waardoor uw organisatie klaar is voor alle nieuwe ontwikkelingen.

Komt u met 1 Gbit/s toch capaciteit tekort? Op aanvraag en tegen meerprijs kan IP Visie de capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s!