+31 76 - 5331331

Glasvezel Wehl

In Wehl zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor supersnel internet en contractsduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wehl die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om dit groeipad te vullen met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om over één enkele verbinding meerdere diensten te transporteren. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Wehl

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Wehl een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/spoorwegen) en meer...