+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijverheidslaan in Weesp

Op het bedrijventerrein Nijverheidslaan in Weesp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Nijverheidslaan

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook aangevraagd worden. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Daarnaast kent Zakelijk Glasvezel een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.