+31 76 - 5331331

Glasvezel Van Houten Industriepark in Weesp

Op het Van Houten Industriepark in Weesp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De hoge internetsnelheden van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om internetsnelheden af te nemen tot 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt u over een zeer hoge internetsnelheid voor uw bedrijfslocatie. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat simpelweg inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Het hebben van een hoge uploadsnelheid biedt voornamelijk grote voordelen bij bedrijven die actief zijn in de Cloud of gebruik maken van meerdere online diensten. Omdat het gebruik van online diensten in de toekomst alleen maar zal blijven toenemen, beschikt u met de hoge uploadsnelheid van Zakelijk Glasvezel over meer dan voldoende capaciteit om mee te kunnen blijven gaan met de nieuwste ontwikkelingen.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Van Houten Industriepark

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged glasvezelrouter wilt gaan inzetten. In de aanvraag kan ook de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Als u ten zuiden van Weesp komt vanaf de N236, zult al vrij snel bij het uitkomen bij het Van Houten Industriepark.