+31 76 - 5331331

Glasvezel Weesp

In Weesp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Weesp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Weesp die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen aan de Nijverheidslaan, Weesp Noord en het Van Houten Industriepark.

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Weesp

Weesp is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland. Weesp beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Groeneweg in het centrum van Weesp. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen als backbone richting woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat ondernemers de beschikking hebben over goede breedbandvoorzieningen. Naast snelle internetverbindingen over glasvezel is het uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van Ethernet over Koper, ADSL, SDSL en VDSL verbindingen.

Voordelen Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt is voor uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Weesp

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Indien het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u altijd in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitstekende oplossing bieden. Door uw verbinding redundant uit te voeren heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Wanneer u advies wenst bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs.