+31 76 - 5331331

Glasvezel Roermondseweg in Weert

Op het bedrijventerrein aan de Roermondseweg in Weert is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Roermondseweg

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Roermondseweg komt een hoop kijken. Zo bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er vele verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om diensten gemakkelijk te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.