+31 76 - 5331331

Glasvezel Leuken-Noord in Weert

Op het bedrijventerrein Leuken-Noord in Weert ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Zakelijk Glasvezel beschikt over een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen een meerprijs te verhogen naar 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Leuken-Noord

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn op bedrijventerrein Leuken-Noord uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker deze aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck.

Bedrijventerrein Leuken-Noord ligt in een milieuzone