+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kempen in Weert

Op bedrijventerrein de Kempen in Weert is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. De maandelijkse kosten hangen onder andere af van de gewenste bandbreedte voor internet.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard voorzien van een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit enorme groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar 10 Gbit/s!

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de Kempen

Voor Zakelijk Glasvezel dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Kempen komt een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij het beste denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Bedrijven die werkzaam zijn in de milieucategorieën 3 of 4 mogen zich rechtstreeks vestigen op de Kempen