+31 76 - 5331331

Glasvezel Kanaalzone in Weert

Op het bedrijventerrein Kanaalzone in Weert ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt voor zowel Kanaalzone I, Kanaalzone II en Kanaalzone III.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten over dezelfde glasvezelverbinding te transporteren. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Kanaalzone

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kanaalzone. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijker is om uw bedrijfspand aan het glasvezelnetwerk te koppelen, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Controleer alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfslocatie met onze Glasvezel Postcodecheck.