+31 76 - 5331331

Glasvezel Kampershoek in Weert

Op het bedrijventerrein Kampershoek in Weert ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen op verzoek worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals onder andere de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Kampershoek

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die door partijen worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo de privacy te waarborgen.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Kampershoek

De levertijd voor een realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Kampershoek komt een hoop kijken. Zo is dit proces onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verschillende factoren die de levertijd verder kunnen doen laten oplopen. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...