Glasvezel Centrum-Noord in Weert

Op het bedrijventerrein Centrum-Noord in Weert ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in dit gebied zijn gevestigd kunnen worden aangesloten tegen standaardkosten. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Weert ligt het bedrijventerrein Centrum-Noord. Het uitgangspunt voor het terrein vanuit de gemeente Weert is dat Centrum-Noord ruimte moet bieden aan zowel commerciële als niet-commerciële bedrijven. Tevens doet de gemeente er alles aan om ervoor te zorgen dat het bedrijventerrein in optimale staat verkeerd wat betreft zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Bedrijventerrein Centrum-Noord is bereikbaar via de Ringbaan-Noord en de Eindhovenseweg. Deze wegen bieden een ontsluiting met de autosnelweg A2, die vanuit het terrein op slechts enkele minuten afstand ligt. Tevens is het terrein bereikbaar met een stadsbus van het OV (Openbaar Vervoer). Bedrijventerrein Centrum-Noord beschikt over een oppervlakte van circa 15 hectare.