+31 76 - 5331331

Glasvezel Centrum-Noord in Weert

Op het bedrijventerrein Centrum-Noord in Weert ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in dit gebied zijn gevestigd kunnen worden aangesloten tegen standaardkosten. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Centrum-Noord aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan dient u er rekening mee te houden dat er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig zijn. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een zakelijke glasvezelverbinding. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Alarm over IP en nog vele andere diensten. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet wordt overschreden.