Glasvezel Weert

In Weert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Weert beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven vrijwel overal binnen de gemeente tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Weert

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Weert, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Kempen
  • Leuken-Noord
  • Kampershoek

Overige bedrijvenlocaties in Weert

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Weert mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren. Bedrijven die zijn gevestigd op Centrum-Noord, Kanaalzone, Kempenweg en Roermondseweg hebben ook de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.