+31 76 - 5331331

Glasvezel Echelpoel in Weerselo

Op het bedrijventerrein Echelpoel in Weerselo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Echelpoel

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Aanvullende diensten in combinatie met Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel wordt de standaarddienst Zakelijk internet geleverd. Naast Zakelijk internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Hosted Telefonie, SIP-trunk, Ehternet VPN en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden, worden bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt dus net zolang diensten stapelen of aanpassen totdat de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Heeft u behoefte aan een hogere capaciteit dan 1 Gbit/s voor Zakelijk Glasvezel? Op aanvraag en tegen meerprijs kan IP Visie de capaciteit van uw glasvezelverbinding verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.