Glasvezel Waverveen

In Waverveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Waverveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Waverveen

In Waverveen geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Waverveen in onze glasvezel postcodecheck.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Waverveen maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen