Glasvezel Waterland

In de gemeente Waterland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Waterland die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Glasvezel in het buitengebied

In tegenstelling tot particulier glasvezel is Zakelijk Glasvezel vrijwel overal beschikbaar in de buitengebieden van de gemeente Waterland. Dit komt omdat ieder bedrijf op eigen verzoek een glasvezelverbinding kan laten aanleggen. Dit houdt in dat Zakelijk glasvezel in vrijwel héél Nederland kan worden aangelegd. Enkel kunnen de gemoeide kosten voor een glasvezelverbinding snel oplopen wanneer uw bedrijf in het buitengebied is gevestigd, omdat er een grotere afstand moet worden overbrugd vanaf uw bedrijfslocatie tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer de kosten voor een glasvezelverbinding in het buitengebied te hoog zouden uitvallen voor uw bedrijf, zijn er een aantal mogelijkheden om op de kosten voor een glasvezelverbinding in de gemeente Waterland te besparen.

Controleer uw glasvezeltarieven in de gemeente Waterland

Bij het realiseren van een glasvezelverbinding voor uw bedrijf in de gemeente Waterland krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfslocatie tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner deze afstand is, hoe lager deze kosten voor uw bedrijf zullen uitvallen.

De maandelijkse kosten voor een glasvezelverbinding zijn onder andere afhankelijk van de huur van de vezel, gewenste capaciteit voor internet, aantal (externe) vaste IP-adressen, keuze van de router en contractduur. Met onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk controleren wat de actuele glasvezeltarieven zijn voor uw bedrijfslocatie in de gemeente Waterland.