+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwethove in Wateringen

Op het bedrijventerrein Zwethove in Wateringen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op het glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van zowel capaciteit als diensten. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Naast razendsnel internet is het met glasvezel ook mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding, waardoor het niet langer nodig is om meerdere verbindingen af te nemen. Samen met een hoge up-time zorgt Zakelijk Glasvezel ervoor dat het uitermate geschikt is binnen uw organisatie. Naast dit alles bieden glasvezelverbindingen nog véél meer voordelen.

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.