+31 76 - 5331331

Glasvezel Wateringse Veld in Wateringen

Op het bedrijventerrein Wateringse Veld in Wateringen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Wateringse Veld aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraagt dient verder te worden aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zaeklijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.