Glasvezel Wateringen

In Wateringen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wateringen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wateringen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Zwethove en Wateringse Veld.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Wateringen

In Wateringen geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Wateringen? Doe de Postcodecheck voor uitsluitsel.

Deel uw glasvezelverbinding in Wateringen

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.