+31 76 - 5331331

Glasvezel De Dollard in Watergang

Op bedrijventerrein de Dollard in Watergang is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Dollard aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op de Dollard

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in de Dollard een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.